Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Novotný vysvětluje, proč je kauza nepříjemná hlavně pro Peňáze, a naznačuje cestu

Novotný vysvětluje, proč je kauza nepříjemná hlavně pro Peňáze, a naznačuje cestu

Teď už víme, že turnaj OKTAGON 58 nedoručil jen na papíře, ale i ve skutečnosti. Měli jsme totiž možnost sledovat celou řadu atraktivních zápasů a tvrdých ukončení, která doplnila bohatá show a celá řada novinek. Ne náhodou se tak mluví o nejlepší akci v historii OKTAGONu a domácí scény. Mohl u ní být i Matěj Peňáz, ale bohužel se s vedením rozhádal.


Tohle ne! Kozma ukázal šílenou zprávu, kterou dostal po tvrdé KO prohře s Drákulou

„Vzpomněl si na to dneska někdo? Takže pro koho to bylo nepříjemné? Pro Matěje. Je to nepříjemné pro Matěje. Já už jsem mu v tom telefonu říkal: ´Kámo, hoďme za hlavu všechny verze. Já vím pravdu´. Nevím, jestli jí úplně chápe Matěj, ale vlastně je to jedno. Věci se v životě mohou posrat. Může být spousta špatných pocitů okolo toho. Já vím, že jsem v tom neudělal vůbec nic špatně. Jsem schopný si ukázat veškeré konverzace. Vzal bych na sebe vinu a klidně jí na sebe vezmu, i když je mi to jedno. Hoďme to kurva za hlavu…

Jediný, kdo může být smutný, že tady dneska nebyl, je Matěj Peňáz. Myslím, že všichni ostatní jsme nadšení, že tu dneska jsme. Komu to dneska chybělo? Nikomu. Neblázněme a pojďme dělat věci, které někomu chybět budou,“ rozpovídal se Ondřej Novotný pro kanál Willy Cao.

U promotéra Novotného se často skloňuje jeho velké ego, ale je jasné, že je to hlavně velký byznysmen, takže pokud k tomu bude Matěj svolný, tak je evidentní, že je cesta, jak se domluvit a celou situaci urovnat. Koneckonců nikomu opravdu nepomůže, když Peňáz zápasit nebude, tak uvidíme, jak se situace vyvine, když teď emoce trochu opadly.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *