Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON vedení naznačuje, kdy bychom mohli dostat trilogii Vémola vs Végh 3

OKTAGON vedení naznačuje, kdy bychom mohli dostat trilogii Vémola vs Végh 3

Zatím jsme zápasu samozřejmě hodně daleko, protože je všechno hodně čerstvé, ale s ohledem na výsledek odvety a srovnání série na 1:1 se pochopitelně mluví o možném završení trilogie Vémola vs Végh 3, které by jistě bylo dalším obrovským momentem domácí scény.


VIDEO: Odveta Vémola vs Végh 2 měla domluvený výsledek? Tak se na tu bitvu podívejte

„Šance jsou největší, jaké kdy byly. Tak to asi řeknu. Samozřejmě ani já sám nevím, jestli na to dojde. Dávalo by to smysl. Bavíme se o tom, ale je to zatím hodně čerstvé a sám nevím, jak to vnímám a jaké z toho mám pocity. Samozřejmě se nabízí varianta, že právě tohle je to, co bychom měli udělat,“ potvrdil Pavol Neruda pro Šport.sk, že trilogie je samozřejmě na stole, ale že k ní stále vede dlouhá cesta.

„Myslím si, že se nejdříve dočkáme až příští rok. Nevím, jestli začátkem, protože by to muselo být v kryté hale, což jedině O2 aréna. Myslím si, že by to lidé chtěli znovu na stadionu. Byl by dobrý nápad to udělat znovu open air. Bylo by to tedy nějak kolem tohoto data,“ pokračoval Neruda, že by trilogii slušen další stadion pod širým nebem, takže zhruba polovina příštího roku. Promotér Novotný však avizoval, že Eden nebude každoroční záležitost a pokud se bude opakovat, tak ob rok, takže je otázkou, kde by e trilogie odehrála.

Zatím je tedy ve hře hodně otazníků a tím hlavním je sám Attila Végh, na jehož rozhodnutí závisí, zda se o souboji bude vůbec nějakým způsobem jednat. Pokud totiž oznámí, že končí, tak je trilogie ze hry.




  

Co na trilogii říká Végh?

„Určitě Karlosovi gratuluji. Ať si tu výhru užije. Vím, co cítí. Byl lépe připravený, takže si to zaslouží. Tím, že jsem prohrál, jsem mu udělal radost, z čehož mám po lidské stránce také radost. Já už jsem říkal, že bych s nikým jiným nešel zápasit. 5 let se to řešilo a nakonec jsem dostal šanci bojovat o titul, což je pro mě čest. Ještě když to bylo na takové historické akci, jako j Eden. Děkuji za vše.

Asi bych dalších 5 let nečekal na další zápas. Mám v hlavě velmi těžké rozhodnutí. Mám za sebou těžkou přípravu. Viděli jste, jak jsem se změnil. Nebylo to jen tak, že bych se nasypal, jak lidé říkají. Byla to čistá dřina. Musel jsem dát hodně věcí bokem a jít do toho na 100 %. Neužil jsem si rodinu a další věci.




   

Nebudu tady však říkat ne. Chtěl bych si teď vzít čas, abych se k tomu nějak více vyjádřil v blízké době. Rukavici jsem od Karlose dostal, za což děkuji. Uvidíme, jak to bude. Sedneme si a nebudu říkat, že ne,“ reagoval Végh na dotaz od MMA Shorties, jak to vidí s připadnou další bitvou.

Trilogie se totiž rozhodně nabízí a obzvlášť, co jsme viděli dva poměrně dominantní výkony. Uvidíme tedy, jak se strany nakonec domluví, ale naděje rozhodně je.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *