Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Epický turnaj OKTAGON 62 hlásí druhý zápas, který však budí velké rozpaky

Epický turnaj OKTAGON 62 hlásí druhý zápas, který však budí velké rozpaky

Jeden MMA stadion máme za sebou, ale další, jednou tak velký, nás čeká v říjnu, kdy OKTAGON míří do Frankfurtu, kde se s největší pravděpodobností bude přepisovat světový rekord v návštěvnosti MMA akce. Zatím byl potvrzen jen souboj Jungwirth vs Eckerlin, ale nyní jsme se dočkali další vlaštovky, která však budí rozpaky.


1:1 takže trilogie? Attila Végh reaguje na možný třetí zápas s Vémolou

„Další velké jméno německé MMA scény si našlo cestu do OKTAGONu a bude debutovat na velkolepé podívané v domovském Frankfurtu před 60 000 diváky. Dvojnásobný šampion Mad Max nedělá věci napůl a nic neponechává náhodě! 10 ze svých 26 vítězství si připsal KO a 12krát triumfoval prostřednictvím submisí. Je ikonou, se kterou by mnozí chtěli sdílet klec, včetně Sema Rocka, kterého Coga chladně odmítl, když ho znovu vyzval na pražském stadionu Eden. Místo toho to byl Coga, kdo se postaral o překvapení a přijal výzvu někoho pro něj ne zcela neznámého…

Je to bývalý šampion KSW a skutečně dostál své přezdívce The Killer. Račić se s Cogou utkal již před 11 lety a byl poražen ve 2. kole prostřednictvím RNC. Eso, které na submisi získalo 13 výher, si to však nehodlá nechat líbit a výzva k odvetě byla okamžitě na světě! Dokáže se RAČIĆ ve Frankfurtu, v centru jámy lvové, konečně pomstít?“ potvrdila organizace OKTAGON MMA souboj Coga vs Račić, který se odehraje v lehké váze, i když Antun jinak chodí bantam.

Na první pohled to tedy vypadá, že se sice Coga s OKTAGONem na jednom souboji domluvil, ale nehodlá v něm nijak extra riskovat a místo toho sází na jistotu. Samozřejmě to neznamená, že Coga jasně vyhraje, ale bude určitě velkým favoritem. Bitva se zmíněným Rockem by byla jistě vyrovnanější, ale to Max přímo v kleci odmítl.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *