Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kdy by mělo dojít na titulovou odvetu Pereira vs Procházka 2?

Kdy by mělo dojít na titulovou odvetu Pereira vs Procházka 2?

Turnaj OKTAGON 58 si v Edenu nenechal ujít ani bývalý UFC šampion polo-těžké váhy Jiří Procházka, kterého promotér Novotný krátce vyzpovídal, díky čemuž jsme se měli šanci dozvědět jednu skvělou novinu. Není ještě sice kompletní, ale to se brzy jistě změní.


 

Promotér Novotný reaguje na tvrdé KO Růžového Pantera! Jak na tom Kozma je?

„Rád bych také oznámil, že jsem něco podepsal,“ potvrdil Jiří Procházka v reakci na OKTAGON podpis Macha Muradova, že má potvrzený další zápas, což jsou skvělé zprávy. „Ještě si budeme muset počkat, protože moje organizace s tím trochu prodlí. Doufám, že pár dní už to budeme vědět a bude to venku. Jdeme pro to!“

Jiří, který je vázán mlčenlivostí, samozřejmě nemohl nic dalšího říct, ale promotér Novotný si i přesto hezky zaspekuloval a nadhodil, že by mohl Jiří nahradit Conora McGregora a na turnaji UFC 303 se znovu utkat s Pereirou.




  

„Hezká spekulace. Je tam ještě více proměnných, jestli se to v Irsku probere,“ doplnil BJP, z čehož zatím nejsme úplně moudří, ale hlavní je, že má Jiří podepsaný další zápas.

Více než na turnaj UFC 303, který se snad v hlavním zápase změn nedočká, to vypadá na turnaj UFC 305 v Austrálii. Vezměme to vyřazovací metodou. 303 je asi ve hře, ale stále nebylo oznámeno, že je Ir ze hry a poslední signály spíše naznačují, že by mělo být vše v pořádku. 304 už má dva titulové souboje. 306 v září se koná ve Sphere, kde se počítá s titulovou bitvou Topuria vs Holloway a obecně hodně mexicky laděnou kartou. Pereira chtěl navíc zápasit co nejdříve a nečekat na říjen, na kdy ho vyzýval Ankalaev, takže se skutečně nabízí primárně UFC 305, které se koná 18.8. v Austrálii. Uvidíme však, co UFC oznámí, protože dle slov BJP to vypadalo, že by mělo oznámení přijít každým dnem.




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *