Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nenáviděný Shem Rock reaguje na dominantní výhru nad Pokorným

Nenáviděný Shem Rock reaguje na dominantní výhru nad Pokorným

Hlavní kartu turnaje OKTAGON 58 otevíral hodně vyhrocený souboj Pokorný vs Rock, který nakonec skončil hned v prvním kole poté, co se Rock dostal do zad a tam nakonec našel cestu k výhře, již třetí v rámci OKTAGONu a třetí v řadě na RNC.


VIDEO! Keita v Edenu napadl slavícího Rocka a strhla se mela

Rock se totiž během výměny ve středu klece dostal Pokornému do zad a pohotově zamkl nohy. Pokorný se se soupeřem přesunul k pletivu, kde se snažil bránit nekončící pokusy o škrcení. Z počátku se to dařilo, ale Rock si přeci jen postupně vylepšoval pozici, až to zamkl tak, že nebylo možné bránit a Pokorný, který už chtěl klepat, šel nakonec bezvládně k zemi.

„Všechny jsem vás umlčel. Byli jste proti mně, ale umlčel jsem vás. Tohle já prostě dělám. Děkuji Palovi a Ondrovi a celému OKTAGON týmu. Tohle je nejlepší příležitost v mém životě. Není to tak dávno, co jsem na tom byl špatně, ale tihle dva mi dali šanci a já si nyní žiju ten nejlepší možný život. Na konci roku je v říjnu další stadion. 55 000 fanoušků. Dejte mi Němce a já to publikum znovu umlčím. Chci Cogu! Říkal, že neví, kdo jsem, ale nyní už to jistě ví. Jsi další na řadě,“ reagoval Rock na výhru a rovnou ukázal na dalšího soupeře, kterým by měl být Max Coga.

Ten dokonce přišel přímo do klece, kde však došlo ke zvláštní situaci, protože Rocka odmítl a místo toho využil prostor k tomu, aby vyzval Račiće. 




 

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *