Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Wow! Tak to je bomba! OKTAGON hlásí mega UFC posilu

Wow! Tak to je bomba! OKTAGON hlásí mega UFC posilu

Tuzemská organizace OKTAGON se neustále snaží posouvat a tak je jasné, že musí přivádět ty nejkvalitnější zápasníky. Je veřejně známým tajemstvím, že příští ročník úspěšného projektu Tipsport Gamechanger bude s největší pravděpodobností ve střední váze a tak si OKTAGON vyhlédl posilu, která naposledy působila v organizaci UFC!


Organizace OKTAGON vítá staronovou posilu! Po nečekaném konci v největší světové organizaci UFC, se do OKTAGONu vrací Makhmud Muradov (26-8)! Uzbecký rodák se tak vrací po pěti letech do České republiky, kde dříve působil v organizacích XFN, Night of Warriors, OKTAGON a právě odtud v rove 2019 zamířil do UFC. Zde si připsal celkem sedm zápasů s bilancí čtyř vítězství, dvou porážek a jeden No Contest. 

Příchod Muradova může být pro OKTAGON velkým oživením, jelikož se nám ve střední váze otevírají zajímavé potenciální zápasy. Kdo by nechtěl vidět souboje Muradov vs Pirát Krištofiš, Muradov vs Engizek, Muradov vs Čepo, Muradov vs Peňáz a samozřejmě Muradov vs Kincl, který se měl uskutečnit už v roce 2019 v organizaci XFN, která se však rozpadla a ze zápasu na poslední chvíli sešlo. Zajímavé i postavení obou zápasníků ve světovém žebříčku Fight Matrix.  

Šampion střední váhy a jednička žebříčku P4P Patrik Kincl je aktuálně na 42. místě a Makhmud Muradov na 44. místě, tudíž oba budou muset pečlivě bránit své posty. Dočkáme se jejich vzájemného souboje? 

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kincl vs Peňáz – o titul střední váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek vs Sami

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




21.9. – Brno – OKTAGON 60

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 61

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *