Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Je rozhodnuto! Jakou organizaci si vybral talentovaný šampion Parnasse?

Je rozhodnuto! Jakou organizaci si vybral talentovaný šampion Parnasse?

Dvojnásobný šampion organizace KSW Salahdine Parnasse (19-2) se ze dne na den ocitl bez smlouvy a byl zřejmě nejžádanějším „zbožím“ na trhu s volnými zápasníky. Kolem talentovaného Francouze obletovaly organizace UFC i PFL/Bellator, ale Parnasse zůstal věrný!


Muradov řeší nepříjemné komplikace! České úřady se odkazují na tajné informace a vazby na mafii

Po prvním galavečeru KSW v Paříži v dubnu letošního roku začalo smluvní soupeření mezi předními organizacemi světového MMA o podpis smlouvy se Salahdinem Parnassem. Dlouhá jednání skončila triumfem polské organizace KSW a podpisem nové víceleté smlouvy s šampionem lehké a pérové váhy. Díky této spolupráci budou mít fanoušci nejen možnost nadále sledovat fenomenálního Francouze v kulaté kleci, ale mohou také očekávat další pravidelné akce KSW ve Francii. 

Salahdine Parnasse je skutečným diamantem světa MMA a jednou z největších hvězd organizace KSW. Fenomenálně bojující Francouz dosud absolvoval 21 zápasů a 19 z nich vyhrál. V KSW získal mistrovské pásy v pérové a lehké váze. Šestadvacetiletý bojovník kráčí světem bojových dominantním stylem a ne nadarmo je někdy označován jako „Kylian Mbappe francouzského MMA“.

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *