Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To tu ještě nebylo! Český obviněný nájemný vrah vyzývá rivala na bitvu bez pravidel

To tu ještě nebylo! Český obviněný nájemný vrah vyzývá rivala na bitvu bez pravidel

Na tuzemské scéně je hned několik organizací, které tak nějak vycházejí z kořenů bojových sportů. Výjimkou není ani organizace Redneck Fight, která pořádá zápasy pod nejrůznějšími pravidly bojových sportů mezi balíky slámy. Nyní je na programu devátá akce organizace, kde by se rád představil i obviněný nájemný vrah, který nyní poslal jasnou výzvu!


A je to v háji! Se soubojem McGregor vs Chandler se můžeme rozloučit?

„Nemáme ve zvyku dělat tyhle výzvy, ale pro našeho kamaráda, který měl na naši akci jako první boj bez rukavic jsme udělali výjimku. Dostal se do velice nepříjemné situace a jeho přání je uskutečnit tento boj, tak děláme výjimečně tuhle výzvu na boj, který by měl být téměř bez pravidel. Jsme skutečný underground a proto jsme schopni v případě potvrzení boje tohle uskutečnit.“ informovala organizace Redneck Fight na svých sociálních sítích.

„Ahoj zdravíme Redneck fanoušky. Normálně to neděláme, ale dneska máme první výzvu, protože to je borec – legenda města Brna, náš první zápasník bez rukavic – Roman „Šála“ Lorenc, má dneska něco na srdci. Chtěl bych tímto vyzvat Roberta Žilku, jak asi ví půlka Brna, jsem obviněn z nájemných vražd, které jsem nespáchal, čekám vysoký trest za něco, co jsem neudělal. A tenhle „žok vína“ mě do téhle situace dostal. Takže to vypadá na zápas bez rukavic a bez pravidel! Brutální štípaná!“ uvedl Roman Šála Lorenc na instagramovém účtu organizace Redneck Fight. 




Roman Šála Lorenc už se v minulosti v organizaci Redneck Fight představil. Byl účastníkem historicky prvního Bare Knuckle (Box bez rukavic) zápasu v organizaci, ve kterém podlehl Patriku Ďuríkovi.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Redneckfight (@redneckfight)

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *