Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON se plácne přes kapsu! Kolik stojí na den fotbalový stadion ve Frankfurtu?

OKTAGON se plácne přes kapsu! Kolik stojí na den fotbalový stadion ve Frankfurtu?

Organizace OKTAGON MMA má aktuálně před sebou turnaj OKTAGON 58, skrze který se vůbec poprvé podívá na velký fotbalový stadion. Svým způsobem však jde „jen“ o generálku na ještě větší akci, která nás čeká v říjnu, kdy se ve Frankfurtu bude útočit na světový rekord v návštěvnosti MMA akce. Levné to vak rozhodně nebude.


Fanoušci budou smutnit a hateři jásat? Chimaev prý zvažuje velké rozhodnutí

„Finančně je to úplně jiná dimenze byznysu, než na jakou jsme byli zvyklí. Jen pronájem stadionu ve Frankfurtu stojí 400 tisíc eur, téměř 10 milionů korun, na den, a to není v ceně vůbec nic dalšího. Potřebujete najmout personál, ochranku, zaplatit halftime show, veškerý program kolem včetně dne před turnajem. Jsou to šílená čísla, bavíme se o nižších jednotkách milionů eur. A to počítám pouze produkci jako takovou.

Na frankfurtském stadionu Deutsche Bank Park potřebujeme proti našim běžným akcím všechno krát pět. Když máme v desetitisícové Festhalle ve Frankfurtu jeden stánek s merchandisingem, tak na stadionu jich musíte mít osm a ještě větších. Merch musíte nakupovat už teď, aby se stihl včas vyrobit a přijít. Pro obří německý zápas mezi Christianem Eckerlinem a Christianem Jungwirthem chystáme tisíce speciálních čepic nebo triček. Co když se ale někdo zraní? V našem byznysu se to může stát, i to je specifické, nemůžete plánovat na sto procent,“ vysvětlil  Pavol Neruda pro Czechcrunch.




  

Co nás čeká?

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs Álvarez

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs Fry

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *