Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Slovo dalo slovo a OKTAGON tým má obrovskou posilu, které všichni padají k nohám

Slovo dalo slovo a OKTAGON tým má obrovskou posilu, které všichni padají k nohám

Organizace OKTAGON MMA se tak rychle posouvá a roste i díky tomu, že vedení neusíná na vavřínech a naopak se neustále snaží zlepšovat, přinášet novinky a rozvíjet se. Proto můžeme často vidět Ondřeje Novotného a Pavola Nerudu, jak cestují po světě, učí se nové věci a hlavně získávají cenné kontakty. V Dubaji se například povedlo trefit doslova zlatou žílu.


Tohle ne! Kozma ukázal šílenou zprávu, kterou dostal po tvrdé KO prohře s Drákulou

„Letěl jsem tam kvůli jednání, které by mohlo do OKTAGONu přinést velké věci. A nejsou to žádné arabské peníze, které by mohly někoho napadnout jako první. Navíc jsem v Dubaji úplně náhodou potkal Ralpha de Geuse, spoluzakladatele 433 (73 milionů sledujících na IG – poznámka redakce). největší fotbalové komunity na světě. Dali jsme se do řeči a dnes je Ralph poradcem OKTAGONu, který nás propaguje ve světě. Ve sportovním byznysu má takové jméno, že kam přijde, tam mu všichni padají k nohám. A on teď říká ´my, OKTAGON´. Někteří si dokonce myslí, že snad koupil akcie OKTAGONu. To se nestalo, ale je to spojení, které nám otevírá spoustu nových možností,“ pochlubil se Pavol Neruda pro Czechcrunch, jakou posilu se podařilo získat.




   

„Víme, že mezinárodní PR musíme rozhodně zlepšit. Na to, že patříme mezi čtyři největší MMA organizace světa, bychom měli být daleko známější. Když se ve Francii, Švýcarsku nebo Dubaji řekne OKTAGON, lidé by měli alespoň tušit, že existujeme. Zatím tomu tak není. Lidé z prostředí MMA nás znají, ale širší sportovní veřejnost ne. Věříme, že se to hodně změní říjnovým turnajem na fotbalovém stadionu Deutsche Bank Park ve Frankfurtu pro téměř 60 tisíc lidí. Chceme využít momentum a ukázat světu, že tu jsme.“




  

Co nás čeká?

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs Kartal

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Nazhand vs Handanagić

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs  Račić

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *