Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tady je další způsob, jak sledovat turnaj OKTAGON 58 v Edenu

Tady je další způsob, jak sledovat turnaj OKTAGON 58 v Edenu

TISKOVÁ ZPRÁVA O2: V sobotu 8. června od 18:00 hodin čeká na fanoušky MMA největší turnaj v historii, který navždy přepíše dějiny česko-slovenské bojové scény. Organizace OKTAGON MMA se vůbec poprvé představí pod otevřeným nebem na fotbalovém stadionu v Edenu. Nejočekávanějším soubojem bude odveta mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. Diváci mohou přímý přenos sledovat na kanále Premier Sport 4 Extra, ten si může dokoupit úplně každý, nejen stávající zákazník O2 TV.


Stíhačky nakonec nad Edenem neproletí! Novotný však vymyslel jinou specialitu

Legenda proti legendě v Odvetě století o titul polotěžké váhy, která otřese celým Českem a Slovenskem. To je hlavní tahák sobotního OKTAGONU 58. Fanoušci MMA se ale nebudou nudit ani u jiných soubojů. Bývalému šestinásobnému šampionovi Davidu Kozmovi se do cesty k znovuzískání titulu ve welterové váze postaví obávaný Moldavan Ion „Dracula“ Surdu. Atraktivní bude i návrat oblíbence tribun „Melouna“ Petráška v ostrém duelu s ranařem a bývalým členem polského národního wrestling týmu Wojciechowskim.

Turnaj OKTAGON 58 může vidět úplně každý, nejen stávající zákazník O2 TV, na kanále Premier Sport 4 Extra. „Stačí jakékoliv připojení k internetu, přímý přenos pak sledujete na webu o2tv.cz nebo na chytrém zařízení s aplikací O2 TV. V předprodeji lze získat sledování OKTAGONU 58 živě za zvýhodněných 320 Kč, v den turnaje je cena 400 Kč,“ uvedla Dana Tomášková, ředitelka digitálních služeb a O2 TV. Všechny informace najdou diváci na webu o2.cz/oktagon.

Dlouho očekávaný turnaj největších hvězd organizace OKTAGON se zahájí v 18:00 hodin Opening ceremony za účasti Armády ČR, taneční performance a speciálních efektů. V Edenu se čeká také přestávková half-time show, ve které nebude chybět kombinace projekcí, světel a hudebních hvězd. Hlavními hosty je legendární uskupení PSH a jejich hosté.

Televize O2 TV dlouhodobě přináší to nejzajímavější z bojových sportů. Vedle prestižní UFC nabízí také MMA organizace I Am Fighter, Yangames Fight Night, Fusion Fight League, Night Of Warriors, ONE Championship nebo HEXAGONE MMA.




  

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek vs Wojciechowski

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *