Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Uznávaný novinář promluvil! Dostaneme očekávaný zápas McGregor vs Chandler?

Uznávaný novinář promluvil! Dostaneme očekávaný zápas McGregor vs Chandler?

Kdyby šlo vše podle plánu, tak jsme na začátku týdne přímo v Dublinu dostali další velkou tiskovou konferenci, na které by měl Conor McGregor šanci přidat do své sbírky i další vystoupení. Bohužel na to však nedošlo. UFC totiž v úterý ráno hodně stručným a nejasným příspěvkem oznámilo, že se tisková konference odkládá na neurčito, což samozřejmě v komunitě vyvolalo spoustu otázek. Moc nepomohl ani sám Ir, který se sice k celé věci vyjádřil, ale moc specifický nebyl, což otevřelo prostor pro spekulace. Dnes však přišel uznávaný novinář Ariel Helwani s pozitivní novinkou!


Vedení naznačuje, jaké OKTAGON hvězdy by mohly nahradit končícího Vémolu

„Tisková konference k UFC 303 plánovaná na pondělí 3. června v irském Dublinu v 3Areně byla odložena až do odvolání. Všem fanouškům, kteří se plánovali zúčastnit, se upřímně omlouváme. Jakmile budeme mít další informace o novém datu a čase, neprodleně se o ně podělíme. – Děkujeme,“ informovala na začátku týdne organizace UFC.

McGregor by měl 29. června v T-Mobile Areně v Las Vegas uskutečnit svůj dlouho očekávaný návrat do oktagonu proti Michaelu Chandlerovi. Zápas je pravděpodobně jedním z nejočekávanějšíš v historii UFC a má trhat rekordy v počtu prodaných vstupenek. Uznávaný novinář Ariel Helwani dnes vydal aktuální informace o plánovaném hlavním zápase UFC 303 mezi Conorem McGregorem a Michaelem Chandlerem.




Helwani poskytl aktuální informace o tom, že je pozitivní, že se zápas uskuteční, ačkoli UFC zkoumá další možnosti a oslovuje jiné bojovníky pro případ, že by byla nutná náhrada. Informoval také, že se nevyskytl žádný právní ani antidopingový problém. Po mnoha diskuzích s lidmi, kteří o tom jsou ze situací obeznámeni, přišel ve středeční epizodě pořadu MMA Hour s druhou aktualizací.

„Chci, abyste věděli, že McGregor je v pořádku. Od včerejšího večera a ode dneška vám mohu říci, že panuje velká pozitivita, že tento zápas bude. Pokud se mě teď ptáte, zda Conor McGregor bude 29. června bojovat s Michaelem Chandlerem – moje odpověď zní ano.“

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *