Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Viktor Pešta prozrazuje, jaké třecí plochy měl s vedením OKTAGONu

Viktor Pešta prozrazuje, jaké třecí plochy měl s vedením OKTAGONu

Není to zase tak dávno, co byl Viktor Pešta OKTAGON šampionem polo-těžké váhy, takže se jednalo o možném dlouhodobém kontraktu, který však nakonec nedopadl. Pešta se místo toho vydal do PFL a poté přestoupil do KSW, kde aktuálně působí. Došlo totiž hned na několik střetů.


To by bylo něco! Surdu má prosbu na OKTAGON vedení a zbytek karty bude jistě souhlasit

Tím prvním bylo nepříjemné předložení smlouvy po shazování a vážení. „Podpis smlouvy po vážení není velká křivda. My jsme ale dlouhodobou smlouvu řešili nějakou dobu, chtěli jsme ji mít podepsanou. OKTAGON mi ji ale předložil po vážení, já k ní měl výhrady, a tak jsem ji nepotvrdil. K ničemu mě nenutili. Nevnímám to jako křivdu, ale jako chování, které je neprofesionální, pokud se jim to stalo omylem, nebo jako pokus o manipulaci. Nemůžu říct ani prokázat, která z těch dvou variant to byla. I kdyby šlo jen o neprofesionalitu, tu taky nemůžu tolerovat věčně,“ vysvětlil Pešta pro iSport.cz.

Druhý, horší případ, nastal v souvislosti s odvetou s Puetzem, která byla oznámena, aniž jí Pešta finálně odsouhlasil. „Já jsem ten zápas neodsouhlasil a OKTAGON ho přesto oznámil jako hotovou věc. My jsme se o odvetě bavili hned na tiskové konferenci po turnaji, kde jsem Putze porazil. Úplně se mi to nelíbilo. Měl jsem pocit, že se tím diskredituje moje vítězství. Souboj sice byl zastaven lékařem, ale do té doby jsem podával dominantní výkon. Jediný argument, který i OKTAGON pořád opakoval, byl, že je Putz dieselový stroj, jež sílí v posledních kolech. Přišlo mi, že vedení prostě chtělo, aby měl titul šampiona on, protože by se jim to hodilo k expanzi do Německa. Když jsem pak slyšel, jak Ondra zápas komentoval, přišlo mi, že hrozně fandí jemu…




   

Do odvety mně hodně nutili. Nepřišlo mi to fér. Putz přestoupil do OKTAGONu, hned v premiéře šel o titul, prohrál a pak má jít znovu bojovat o pás? Nedávalo mi to smysl. Když jsem přišel do organizace já, ani jsem nedostal zápas na hlavní kartě turnaje. Musel jsem se k šanci šampionský duel probojovat… Zápas jsem ze stolu nesmetl definitivně, ale nechtěl jsem do něj. Cítil jsem, že mám dobré momentum, a tak jsem cílil na to, abych se posouval.

Vedení mě do odvety pořád nutilo. Kdyby mi řekli: ´Nikoho jiného nemáme. Buď vezmeš Putze, nebo budeš muset čekat,´ tak bych ten zápas vzal. Místo toho ale náš duel oznámili jako hotovou věc, aniž by mi to řekli. Zjistil jsem to, až když mi někdo ten příspěvek poslal na sociálních sítích. Tohle mi přišlo jako pokus o manipulaci. Co máte v tu chvíli dělat? Já jsem rozhodl informaci o odvetě veřejně dementovat. Tou dobou jsem ani neměl podepsanou dlouhodobou smlouvu s OKTAGONem.“




  

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek vs Wojciechowski

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




1 komentář na “Viktor Pešta prozrazuje, jaké třecí plochy měl s vedením OKTAGONu”

  1. jj, Novotny… a pak cele Oktagon fans sekte tvrdi, jak vubec nechape Mateje, kdyz ho naprosto zdiskredituje pred fanouskama, aby zakryl svoji neschopnost. Matej ma tu smulu, ze ma s Oktagonem dlouhodobou smlouvu. Na druhou stranu, po tom, co predvedl Novotny, si nemyslim, ze by musela byt nevypoveditelna. Ale jsou to soudy a velke problemy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *