Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kyselý Jamahal Hill přeci jen pálí do Alexe Pereiry a volá po odvetě

Kyselý Jamahal Hill přeci jen pálí do Alexe Pereiry a volá po odvetě

Jamahal Hill není spokojený s tím, jak Alex Pereira udělal z konce jejich zápasu na galavečeru UFC 300 memento. Bývalý šampion uvedl, že si na něj Pereira připravil „podivný matoucí moment“ a trvá na tom, že se oba střetnou znovu. Ještě předtím však musí porazit Carlose Ulberga.


To by bylo něco! Surdu má prosbu na OKTAGON vedení a zbytek karty bude jistě souhlasit

Mezi Hillem a „Poatanem“ to v posledních dnech před dubnovou historickou událostí pořádně vřelo. Hill nejenže říkal, že Pereiru porazí, ale že to bude vypadat velmi snadně. To v kombinaci s agresivním chováním během tiskových konferencí vedlo Pereiru k tomu, že si z Hilla po jeho vítězství na KO v prvním kole vystřelil a ukázal mu gesto ruky influencera – Khaby Lame.

„Teď jsem se k tomu moc nevyjadřoval. Nikdy jsem neslavil nad soupeřem, kterého jsem porazil, a dokonce jsem nadával svým fanouškům za neúctu k Johnnymu Walkerovi poté, co jsem ho uspal! Ale protože jsem ukázal soutěživost a byl jsem nadšený, že jsem zpátky po zranění, které mohlo ukončit mou kariéru, myslíte si, že to gesto bylo vtipné nebo cool?!“

Hill pak vyzdvihl i další kontroverzní moment zápasu. Chvíli předtím, než byl knockautován, zasáhl Jahamal Alexe úderem pod pás. Rozhodčí Herb Dean přikročil k přerušení akce, ale „Poatan“ mu ukázal, že pauzu nepotřebuje a pak okamžitě zasadil úder, který poslal Hilla k zemi.

„Alexi Pereiro, opravdu sis připravil úder, ke kterému ses nemohl dostat bez ´podivného matoucího momentu´, a udělal jsi takovou slabou sračku? Ale to nevadí, protože se mnou budeš bojovat znovu a moje oči tě neopustí, dokud nebudeš tak tuhý, jako tě Izzy nechal v Miami!“

Hill se 29. června utká s Carlosem Ulbergem v hlavním předzápase turnaje UFC 303, který je momentálně v krizi, protože se čeká, zda se hlavní zápas s Conorem McGregorem uskuteční. Podle aktuálních informací UFC rozesílá zprávy a hledá potenciální náhradníky. 

 




5 komentářů na “Kyselý Jamahal Hill přeci jen pálí do Alexe Pereiry a volá po odvetě”

  1. Pingback: Trenér Reinders líčí, co všechno jindy tvrdohlavý Vémola před odvetou změnil | Shorties

  2. Pingback: Ještě tolik? Karlos Vémola odhaluje, kolik mu chybí shodit do limitu | Shorties

  3. tak to je dobrej jantar…přizná se,že dal úder pod pás a pak, že nedával pozor a dostal na budku a ještě si stěžuje
    To je materiál!

  4. Pingback: Drákula Surdu požádal vedení o navýšení bonusu! Soupeř Kozma stručně reaguje

  5. Hill je v prdeli, od toho jeho zraněni je prodělaný strachy. Herečka je sice dobrá ale jeho reálné výkony jsou katastrofální. už tehdy když měl mít match s Jirkou a potkali se na jakési té akci, tak bylo vidět jak z toho byl prodělaný strachy 😄 i Jirka tehdy řekl že na něj působil hodně uzavřeně a opatrně oproti těm ramenům co vykřikoval do kamer. A teď to nebude o moc lepší. Hill je out, nevěřím tomu že se udrží ve špičce, zápas od zápasu bude padat v žebříčku níž a níž dokud na něj všichni nezapomenou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *