Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Trenér Reinders líčí, co všechno jindy tvrdohlavý Vémola před odvetou změnil

Trenér Reinders líčí, co všechno jindy tvrdohlavý Vémola před odvetou změnil

Karlos Vémola je známý tím, že má svůj trénink jasně nastavený a jen hodně nerad na něm něco mění. Před Odvetou století, na kterou dojde v sobotu na turnaji OKTAGON 58, však změny přeci jen udělal, díky čemuž by měla odveta probíhat jinak, než tomu bylo u prvního souboje, který skončil via KO hned v prvním kole.


Kyselý Jamahal Hill přeci jen pálí do Alexe Pereiry a volá po odvetě

„Změnil. Po každé porážce byl ochoten udělat nějakou změnu. Teď bylo změn více. Jedna se týkala jeho silové přípravy, v tomhle měl takové oldschoolové tréninkové metody. Určitě to jde dělat efektivněji a na tuhle změnu přistoupil. Už dřív jsme začali víc drilovat některé wrestlingové věci, protože Karlos je ten typ, který by nejradši třikrát denně spároval, což jsem mu vysvětlil, že nemá úplně smysl, že ve sparingu si věci nevyzkouší. Začali jsme drilovat více zápasnické sekvence. On to je schopen použít, ale když to nedriluje, tak to není schopen následně použít v zápase, což zažil s Patrikem, kde se snažil urvat na sílu něco, co se urvat nedalo,“ rozpovídal se trenér Reinders pro Sport.cz.

„Měnili jsme některé technické věci, na kterých pohořel třeba s Pirátem. Změny tam jsou, uvidíme, jak se to přenese do zápasu.“




   

Ještě než po sporu s OKTAGONem odletěl, měl Vémola šanci trénovat s Peňázem, který ho v postoji dokáže skvěle připravit, „Oni jsou pro sebe ideální sparingpartneři. Matěj je obrácený guard, striker, dokáže simulovat Attilu, i když je trochu lehčí. Karlos dokázal Matějovi simulovat Patrika minimálně v nástupech na strhy a v síle a kontrole na zemi.“

Uvidíme tedy, jak moc se změna v tréninku projeví v samotném souboji, což je přeci jen jiná a mnohem náročnější disciplína. Rozhodně nás však čeká skvělý zápas.




  

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek vs Wojciechowski

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *