Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vedení naznačuje, jaké OKTAGON hvězdy by mohly nahradit končícího Vémolu

Vedení naznačuje, jaké OKTAGON hvězdy by mohly nahradit končícího Vémolu

Karlos Vémola se po bolestné prohře s rivalem Kinclem nechal slyšet, že už je ve finální části kariéry a že po souboji s Véghem odejde do důchodu. Na odvetu mělo původně dojít na konci roku, ale nakonec se vše přesunulo na letošní červen, kdy je na plánu velkolepá akce na stadionu. Vémola však na konci roku do boje přeci jen šel, ale nedopadlo to dobře. Padl hned v prvním kole via KO, které mu uštědřil Pirát. Nyní má tedy dvojnásobnou motivaci vyhrát, protože se nechce loučit dvěma prohrami po sobě. Nabízí se však otázka, kdo následně nastoupí na jeho místo největší OKTAGON hvězdy? 


To by bylo něco! Surdu má prosbu na OKTAGON vedení a zbytek karty bude jistě souhlasit

„Jiří Procházka už je dnes obrovská legenda, ale jsou tu i další, kteří na to mají. Jedním z nich je například David Kozma, který se už legendou stává. A máme tu hromadu dalších bojovníků. Dalším je Pirát, který je na dobré cestě, a pokud bude jeho kariéra pokračovat stejně dobře, tak do pár let z něj bude taky takto velké jméno. Je vidět, že Survivor mu strašně pomohl, poznali ho noví lidé a ti, co ho už znají, ho poznali trochu jinak. Za poslední rok prošel velkou proměnou osobnosti a zvedla se jeho výkonnostní křivka. Právě toto jsou kluci, kteří mě napadají jako první, ale určitě tu budou i další. Mimo česko-slovenskou scénu třeba i Losene Keita,“ rozpovídal se Neruda pro Refresher.

Vedení sice opakuje, že žádný bojovník není větší než sama organizace, ale Vémola je přeci jen takový český McGregor, kterého nahradit bude sakra těžké. Vémola byl totiž kombinací všeho, co je pro hvězdu takového formátu potřeba. Rozděloval společnost, nabízel kauzy a extrémně si plnit mediální povinnosti. K tomu přidejte velké zápasové tempo a máte hvězdu, kterou chtěli všichni vidět zápasit. Jedni ho chtěli vidět vyhrát a druzí padnout, ale koneckonců se dívali všichni. Nikdo ani zdaleka podobný tu aktuálně není, ale uvidíme, jak se scéna vyvine, až Terminátor případně opravdu skončí.




  

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek vs Wojciechowski

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




1 komentář na “Vedení naznačuje, jaké OKTAGON hvězdy by mohly nahradit končícího Vémolu”

  1. Pingback: Uznávaný novinář promluvil! Dostaneme očekávaný zápas McGregor vs Chandler?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *