Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To jsou rakety! Kolik dá OKTAGON za odstranění trávníku nebo pronájem Edenu?

To jsou rakety! Kolik dá OKTAGON za odstranění trávníku nebo pronájem Edenu?

Už jen dny nás dělí od turnaje OKTAGON 58, který bude největší MMA akcí v historii domácí scény. Těšit se můžeme na Odvetu století, první kolo pyramidy o krále welteru, druhé kolo milionového projektu Tipsport Gamechanger a celou řadu dalších hodně zajímavých zápasů. Naprosto logicky se mluví o nejdražší akci v historii organizace, což by potvrdil i Marek Ztracený, který prozradil, kolik vlastně taková akce v Edenu stojí a jsou to šílená čísla.


Conor McGregor prolomil mlčení, vysvětlil zrušení tiskovky a omluvil se fanouškům

„Když jsem poprvé přišel do Edenu na jednání, plný energie a nadšení, zjistil jsem, že ten stadion je úplně na ho*no!“ líčí Ztracený ve svém dokumentu, který je k dispozici na VOYO.cz.

V souvislosti s koncertem nebo v případě OKTAGONu turnajem je totiž třeba odstranit trávník, což už aktuálně probíhá. Levné to však rozhodně není. „Jen to stálo téměř čtyři miliony korun. Další částka byla zhruba dva a půl milionu za pronájem. Na den. Další částka byla čtyři miliony za techniku. Na den… A to jsme do toho stadionu vůbec ještě nevjeli. Rozhodnout se pro Eden znamená riskovat všechno, co jsi do té doby vybudoval a vydělal. Tady se bavíme o desítkách milionů a o reputaci. A buď ti to kariéru posune směrem, o kterém jsi ani nesnil, a nebo ti to podkopne nohy…“ Ondřej Novotný však potvrdil, že mají přeci jen nějaké slevy, takže ceny nemusí úplně přesně odpovídat. Dávají však jasnou představu.

Stejně jako Ztracený i OKTAGON se pustil do velkého risku, který vak vyšel. Stadion se totiž blíží k vyprodání, takže na místě bude kolem 28 000 fanoušků, což je samozřejmě domácí rekord, který už teď překonává turnaj OKTAGON 62, na který se podle posledních informací prodalo přes 45 000 lístků, takže je světový rekord v podobě 58 000 fanoušků doslova na dohled a je opravdu reálné, že jej OKTAGON pokoří.




  

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek vs Wojciechowski

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *