Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Conor McGregor se k UFC otočil zády? Jaké zprávy přišly z Britských ostrovů?

Conor McGregor se k UFC otočil zády? Jaké zprávy přišly z Britských ostrovů?

UFC před časem potvrdilo, že ještě před turnajem UFC 303, který se koná na konci června, dojde v Dublinu na velkou tiskovou konferenci, jejímiž hlavními tvářemi budou samozřejmě Conor McGregor a Michael Chandler. Ještě včera pak Dana White mluvil o tom, že si s Irem promluví o jeho videích, kterými děsí fanoušky. Nakonec je však všechno jinak, protože tisková konference se dnes dopoledne přesunula na neurčito, což vyvolalo spoustu otázek.


No tak nádhera! Šampion Pereira má pro Procházku a české fanoušky skvělou zprávu

„Viděl jsem některá ta videa, ale vlastně nevím, čemu mám věřit a jak moc aktuální záběry to jsou. Jednou totiž má vousy a poté je zase nemá. Nevím, je to zvláštní, ale Conor není žádný hlupák. Už v pondělí budu moudřejší, protože se s ním uvidím v Irsku,“ potvrdil Dana White na tiskové konferenci po turnaji UFC 302, že má pochyby o tom, jak aktuální vlastně záběry, které kolují sociálními sítěmi, jsou. Hodlal si to ověřit přímo u Conora, ale na to zatím nedojde. Minimálně ne na osobní setkání.

„Tisková konference k UFC 303 plánovaná na pondělí 3. června v irském Dublinu v 3Areně byla odložena až do odvolání. Všem fanouškům, kteří se plánovali zúčastnit, se upřímně omlouváme. Jakmile budeme mít další informace o novém datu a čase, neprodleně se o ně podělíme. – Děkujeme,“ informovalo totiž dnes ráno UFC.




 

Všichni se samozřejmě ptají, co se stalo, ale zatím nepřichází moc odpovědí. Trochu světla do celé kauzy vnesl britský novinář Chisanga Malata, Z více zdrojů se dozvídáme, že Conor McGregor včera zrušil své mediální závazky, které měl s vysílacími partnery UFC. Vezměte si z toho, co chcete. Na spekulace je ještě brzy, takže nebudu. Ale zrušení tiskové konference v krátkém čase je velká věc.“

Zdá se tedy, že mezi UFC a Conorem to znovu drhne, což se pár týdnů před zápasem rozhodně vůbec nehodí. Uvidíme tedy, jaké další informace se dozvíme. Podobné rušení naplánovaných akcí však UFC rozhodně nemá ve zvyku, takže jde o hodně speciální situaci. To, zda je souboj McGregor vs Chandler ohrožen, se zatím neví, ale samozřejmě se nabízí spekulace.




1 komentář na “Conor McGregor se k UFC otočil zády? Jaké zprávy přišly z Britských ostrovů?”

  1. Pingback: Conor McGregor se k UFC otočil zády? Jaké zprávy přišly z Britských ostrovů? - Deník Zruč n. Sázavou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *