Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kozma líčí, jak mu bylo Novotným vysvětleno, že by se neměl ukazovat na Clash

Kozma líčí, jak mu bylo Novotným vysvětleno, že by se neměl ukazovat na Clash

Organizace Clash of the Stars logicky budí emoce a vytváří dva velké tábory těch, kteří bizar milují a kteří jej naopak nenávidí. Různé pohledy najdeme i v rámci MMA scény, kdy například David Kozma se netají zálibou v bizarní show, zatímco promotér Novotný jí nemůže přijít na jméno. 


No tak nádhera! Šampion Pereira má pro Procházku a české fanoušky skvělou zprávu

„Je to něco, co prostě není normální. Když půjdu po ulici a dva lidi se tam budou mlátit, tak se taky podíváš. Je to něco, co nevidíš běžně, je to taková moje guilty pleasure,“ vysvětlil David Kozma pro eXtra.cz.

Promotér Novotný však zmiňoval, že zrovna Davida na podobných akcích nevidí rád, protože mu to prý škodí a přichází kvůli tomu o sponzory, což si evidentně vzal Kozma přeci jen za své. „Na koberečku jsem úplně nebyl, ale samozřejmě jsem s Ondřejem seděl. Řekl mi, že k mojí značce, když jsem třeba tváří proti šikaně, že se to prostě nehodí, ukazovat se na Clashi. I na tenhle popud se tam snažím neukazovat. Vlastně má v něčem pravdu, že nepotřebuji být součástí takového bizaru.“




   

„Já mu to vyčítám. Přišel kvůli tomu o strašně moc peněz. Nebude se mu to líbit, ale já mu říkal, ať si uvědomí, kdo je. Je to rodinný super týpek, stal se z nuly hrdinou, všichni ho milují, stahují se k němu dětské ruce, co milují Růžového pantera a on pak svou účastí na těchhle sr**kách devalvuje svou značku,“ řekl Novotný před časem v rozhovoru pro Extra.cz„Ke to jen moje nastavení, ale Kozma kvůli tomu 100% přijde o nějaké sponzory. My s ním udělali superkampaň proti šikaně a pak si musíš vybrat, jestli budeš ten dobrý chlapík, co opravdu jsi, nebo s těma ostatníma budeš skandovat ´tlustá svině´.“

Další Clash akce se přitom koná v Ostravě, kde byl měl David šanci se sejít s kamarády i fanoušky, tak uvidíme, zda se na akci objeví a nebo přeci jen opravdu vynechá a vychutná si vše z pohodlí domova.




  

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek ve Wojciechowski

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




21.9. – Brno – OKTAGON 60

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 61

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *