Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Hm, tak super! Je tu první velký důkaz, že se Conor McGregor nevrací do boje?

Hm, tak super! Je tu první velký důkaz, že se Conor McGregor nevrací do boje?

Organizace UFC sice před časem oficiálně potvrdila souboj McGregor vs Chandler, který má vévodit turnaji UFC 303, který se koná na konci měsíce, ale z MMA komunity zaznívají hlasy, že fanoušci návratu irské hvězdy uvěří, až jí uvidí v kleci a není se čemu divit. Conor se totiž v poslední době na svých sítích chlubil záběry, které se s přípravou na velký zápas úplně neslučují. Nyní se navíc objevil první velký problém, který bude vodou na mlýn pro všechny pochybovače.


No tak nádhera! Šampion Pereira má pro Procházku a české fanoušky skvělou zprávu

„Viděl jsem některá ta videa, ale vlastně nevím, čemu mám věřit a jak moc aktuální záběry to jsou. Jednou totiž má vousy a poté je zase nemá. Nevím, je to zvláštní, ale Conor není žádný hlupák. Už v pondělí budu moudřejší, protože se s ním uvidím v Irsku,“ potvrdil Dana White, že má také pochybnosti o tom, o jak aktuální videa se vlastně jedná.

Více jsme se měli dozvědět už dnes, na kdy mělo UFC na programu velkou tiskovou konferenci přímo v Dublinu, tedy na domácí půdě Conora. Bohužel se však dalších slovních výměn nedočkáme.




 

„Tisková konference k UFC 303 plánovaná na pondělí 3. června v irském Dublinu v 3Areně byla odložena až do odvolání. Všem fanouškům, kteří se plánovali zúčastnit, se upřímně omlouváme. Jakmile budeme mít další informace o novém datu a čase, neprodleně se o ně podělíme. – Děkujeme,“ informovalo totiž dnes ráno UFC, že žádná tisková konference nebude a navíc se neví, na kdy se vše odloží.

Zmínka „jakmile budeme mít další informace“, také nezní úplně dobře, protože to nejspíš znamená, že ani vedení neví, kdy se někam Conora podaří dostat.

Fanoušci v komentářích samozřejmě spekulují o tom, že je to jasná vina Conora McGregora, což zatím nevíme, ale samozřejmě to celé působí hodně zvláštně a jen to podporuje spekulace o tom, že se Ir do klece nevrátí a když, tak ve špatné formě a jen jako stín toho borce, který v minulosti získal dva tituly.