Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Dominantní šampion Makhachev odhalil svůj velký sen! Podaří se jej splnit?

Dominantní šampion Makhachev odhalil svůj velký sen! Podaří se jej splnit?

Islam Makhachev v rámci lehké váhy velice rychle nahradil Khabiba Nurmagomedova, který avizoval, že právě Islam se po jeho odchodu dostane na trůn. Makhachev navíc následně získal i první místo v P4P žebříčku a téměř dokonale tak napodobil Orla. Nyní však chce jít ještě dál, kam se ani jeho mentor neodvážil.


Conor McGregor prolomil mlčení, vysvětlil zrušení tiskovky a omluvil se fanouškům

„Mým snem je bojovat v New Yorku v MSG. Věřím, že posledním zápasem jsem si získal i mnoho amerických fanoušků, takže by se to nabízelo. Dal jsem jim dnes pěkný zápas. Pokud by mi dalo vedení šanci bojovat v MSG, tak bych si splnil sen,“ přiznal Makhachev, že je jeho snem bojovat v New Yorku. Není to však jediná meta, kterou má v hledáčku.

„Samozřejmě bych chtěl také být dvojnásobný šampion. Kdo by jím nechtěl být? Je to úspěch, kterého dosáhla jen hrstka borců. Je to sen pro každého bojovníka. Je to i můj syn. Rád bych se tímto nesmazatelně zapsal do historie. Lidé by na mě už nikdy nezapomněli. Pokud dostanu šanci, tak po ní půjdu. Bylo by to něco, co by mě budilo každý den a motivovalo mě, abych makal na maximum.“

Uvidíme tedy, zda se Islam dočká už v listopadu, kdy UFC plánuje další zastávku v New Yorku, kde bychom měli vidět i duel Jones vs Miocic.




    

Možná by Dana po zisku druhého titulu změnil názor

„Je jasné, že je Islam jedním z nejlepších bojovníků všech dob. Je neuvěřitelný. Nemyslím si však, že je to jednička P4P žebříčku. Pokud si někdo myslí, že je Islam P4P jednička, když tu stále máme Jona Jonese, tak musí být šílenec. Takový člověk by rozhodně neměl sestavovat jakékoliv žebříčky.

Pokud si myslíte, že je Islam jednička, tak jste blázen. Jon Jones nikdy neprohrál a to bojoval s těmi nejlepšími z nejlepších. Když se zamyslíte nad tím, co P4P žebříček znamená, tak mi musíte dát za pravdu. Šel do těžké váhy a tam smazal jednoho z nejlepších borců na světě. Dokud Jones zápasí, tak nikdo nemůže být jednička. Když Jona dáte s kýmkoliv do místnosti, tak je jasné, kdo z ní vyjde,“ vysvětlil Dana White, že je sice Islam skvělý bojovník, ale v době, kdy se Jones stále ve hře, nemůže být P4P jednička.

I přesto tomu však takhle podle UFC žebříčku je, což však zase dává smysl. Jones má za poslední roky na kontě jediný zápas, zatímco Makhachev za poslední rok doručil dvě hodně dominantní titulové obhajoby. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *