Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Poslední tanec? UFC ředitel White rozhodl o další kariéře Tonyho Fergusona

Poslední tanec? UFC ředitel White rozhodl o další kariéře Tonyho Fergusona




Nikomu, kdo nezačal MMA sledovat až v posledních letech, asi není třeba připomínat, jak prokletý byl souboj Nurmagomedov vs Ferguson, který byl na stole hned několikrát, ale ani jednou na něj z více či méně bizarních důvodů nedošlo. Naposledy jsme se jej měli dočkat na začátku pandemie, kdy však nastal problém ve chvíli, kdy se Khabib přesunul do Ruska, ze kterého se už kvůli sankcím nemohl dostat. Ferguson tak nakonec bojoval s Gaethjem, který ho porazil a začal tak smolnou sérii, která nyní čítá sedm proher v řadě. Nejspíš se však už chýlí ke svému konci.


 

Hm, tak super! Je tu první velký důkaz, že se Conor McGregor nevrací do boje?

„Doufám, že to tak bude. Určitě bych ho rád viděl ukončit kariéru,“ potvrdil Dana White na poslední tiskové konferenci v reakci na dotaz, zda bude další zápas pro Tonyho Fergusona ten poslední. Ferguson má totiž nově potvrzený souboj na začátek srpna, kdy se v Abu Dhabí utká s Michaelem Chiesou a bude tak mít šanci zlomit smolnou sérii 7 proher v řadě, která je skutečně děsivá.

El Cucuy totiž postupně padl s Gaethjem, Oliveirou, Dariushem, Chandlerem, Diazem, Greenem a naposledy Pimblettem. Navíc byl hned několikrát ukončený, což se nikdy předtím nestalo. Ideální by tedy bylo, kdyby Tony vyhrál a ukončil kariéru, ale bohužel hrozí, že to Ferguson dobrovolně neudělá. Pak by skutečně mělo zasáhnout vedení UFC, protože je navíc dobře známo, že to Tony nemá v hlavě úplně v pořádku a další zápasy by to mohly jen zhoršit. Snad se tedy dočkáme vítězného loučení.




    

Khabib Tonyho pád předpověděl.

„Nikdo nemůže být stejný dlouhou dobu po sobě. Nikdo! Nikdo nemůže bojovat s časem a je jedno, jestli mluvím o sobě a nebo o Tonym. Prostě přijde den, kdy vás někdo porazí. Tak to prostě je.

Bůh vám nadělí nějaké schopnosti, ale ty vám nevydrží napořád. Prostě dříve nebo později přijde den, kdy to začne padat a jít dolů. Takový moment už pro Tonyho nadešel. Tonyho čas je bohužel u konce a nejde na tom nic změnit.




   

Nyní to jen bude tak, že budou přicházet další a další borci, kteří ho budou porážet. Věřím tomu, že se to stane. Pokud totiž dostanete takový výprask, tak už nikdy nebudete stejní. Poznamená vás to. Nikdy nebudete stejní. Dokonce ani Tony Ferguson. Dostal až moc velké bití.

Stačí se podívat na to, jak na konci toho souboje vzdal. Už tam nechtěl být. Tony je skvělý bojovník, ale je to pryč,“ nechal se Khabib slyšet v roce 2020 po souboji Gaethje vs Ferguson.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *