Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » No tak nádhera! Šampion Pereira má pro Procházku a české fanoušky skvělou zprávu

No tak nádhera! Šampion Pereira má pro Procházku a české fanoušky skvělou zprávu




Jiří Procházka si sice na výzvy nepotrpí, ale po posledním soubojem s Rakićem jednu přeci jen poslal. Nechal se totiž jasně slyšet, že chce bojovat s vítězem duelu Pereira vs Hill a tedy šampionem, kterým i po turnaji UFC 300 zůstal právě Poatan. Panovaly sice obavy, že by BJP mohl přeskočit Ankalaev, ale to se evidentně změnilo a naopak to vypadá na odvetu, která by mohla přijít už hodně brzy.


 

Dustin Poirier reaguje na smutnou prohru a odhaluje, jak to bude s jeho koncem

„Mluvil jsem se šampionem polo-těžké váhy Alexem Pereirou a ten mi řekl, že to aktuálně vypadá tak, že jeho další soupeř bude opravdu Jiří Procházka. Prý by se chtěl vrátit do boje v srpnu, ale zatím neví, na jaký turnaj vedení odvetu cílí,“ informoval totiž novinář Aaron Bronsteter, který s Pereirou mluvil na turnaji UFC 302.

Je to už podruhé, co Poatan potvrzuje, že je další na řadě BJP, což je skvělá zpráva. Navíc by na souboj evidentně mohlo dojít v srpnu. Z velkých turnajů se nabízí UFC 305 v Austrálii, kde se počítá s bitvou Du Plessis vs Adesanya, ale to zatím nebylo potvrzeno, takže je šance, že by mohla odveta Pereira vs Procházka 2 posloužit jako hlavní zápas. Případně i jako hlavní před-zápas, protože je to koneckonců jedno.

Uvidíme tedy, zda se brzy dozvíme více, protože srpen je přeci jen hodně blízko, takže pokud vše klapne, tak to bude UFC jistě velice brzy promovat.




      

Jiří trénoval se šaoliny 

Gym 119 MMA totiž navštívili šaolinští mistři, kteří předvedli své neuvěřitelné umění a samozřejmě nějaké své znalosti Jiřímu předali. Šaolinští mistři jsou známí jsou tvrdostí a skvělou prací s bolestí, což jsou jistě techniky, které v boji může využít i BJP. Budoucí soupeři se tak mají na co těšit.




      

BJP také nedávno znovu vyrazil do tmy

„3 dny. Žádné světlo. Žádné jídlo. Čisté soustředění. Čistý trénink. Příprava může NYNÍ začít,“ oznámil totiž Jiří Procházka, že se opět na 3 dny zavřel do tmy, aby si pročistil hlavu a připravil se na další náročnou přípravu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jiří “BJP” Procházka (@jirkaprochazka)

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *