Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Návrat bývalého šampiona Soldiče do KSW? Lewandowski přiblížil jednání

Návrat bývalého šampiona Soldiče do KSW? Lewandowski přiblížil jednání

Takhle si chorvatský zápasník Roberto Soldić své dobrodružství v organizaci ONE Championship nepředstavoval, když se loučil s polskou organizací KSW. Dá se říct, že po přestupu do asijské organizace se mu sportovní kariéra otočila o 180 stupňů a Soldič se zasekl na místě.


Kozma líčí, jak mu bylo Novotným vysvětleno, že by se neměl ukazovat na Clash

Chorvat šel v organizaci KSW od vítězství k vítězství. Jediným bojovníkem, který dokázal „Robocopa“ porazit, byl Dricus du Plessis – mimochodem současný šampion UFC ve střední váze. Poté, co Soldič knockautoval Mameda Khalidova se de facto se stal jednou z největších hvězd KSW. Během několika let se Roberto z neznámého bojovníka stal šampionem dvou různých divizí a nejžádanějším zápasníkem v Evropě.

O Soldičovy služby se ucházely všechny významné federace a on si mohl z nabídek vybírat. Zlákán velkými penězi si vybral asijskou organizaci ONE Championship. Jak se později ukázalo, nebylo to dobré rozhodnutí. Od roku 2022 má totiž za sebou pouze dva zápasy, z nichž jeden prohrál a druhý byl prohlášen jako No Contest – Bez výsledku.




Chorvatova kariéra se zastavila a nic nenasvědčuje tomu, že by se v tomto ohledu mělo v dohledné době něco změnit. V důsledku toho se „Robocop“ poohlíží po jiných příležitostech. Spolumajitel organizace KSW Martin Lewandowski v nedávném rozhovoru, který poskytl portálu MyMMA.pl, potvrdil, že o Robertově návratu do KSW mluvil s jeho manažerem.

„S Robertem samotným jsem o tom nemluvil, protože respektuji, že má manažera a jednal jsem s Ivanem Dijakovičem. To jsme mimochodem řešili úplně jiné téma. Od slova k slovu se toto téma dostalo až k Soldičovi. Řekl jsem, že pokud ta situace s nimi bude pokračovat a on bude mít možnost odejít z ONE FC, tak pro tuto chvíli mohu prohlásit, že klec KSW je pro něj otevřená,“ řekl Lewandowski. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *