Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nečekané rozhodnutí! Zlatý olympijský medailista dal košem UFC a míří jinam

Nečekané rozhodnutí! Zlatý olympijský medailista dal košem UFC a míří jinam

Zlatý olympijský medailista Gable Steveson je přesvědčen, že by se mohl stát šampionem UFC v těžké váze za méně než dva roky, a nedávno trénoval po boku bývalého držitele titulu ve welterové váze Robbieho Lawlera v Kill Cliff FC na jižní Floridě, ale přesto dal největší světové MMA organizaci košem…

Zachovejte paniku! Tohle jsou indicie, že je Conor McGregor bohužel ze hry

Čtyřiadvacetiletý Gable Steveson místo toho zkusí štěstí na hřišti NFL poté, co na začátku tohoto týdne podepsal novou smlouvu s týmem Buffalo Bills, což je překvapivý krok, který přichází v návaznosti na jeho propuštění z vývojového programu WWE. Mluvilo se také o jeho spojení s organizací UFC, která o něj také měla zájem, ale i to nakonec padlo. 

Nejen fanoušci NFL na sociálních sítích zůstávají ohledně tohoto oznámení rozděleni. „Pochybovači“ trvají na tom, že Steveson bude mít problém dostat se do prvního týmu, podobně jako se to nepodařilo Brocku Lesnarovi, když bývalý šampion WWE a UFC podepsal v roce 2004 smlouvu s Minnesotou Vikings.




Gable St͏eveson, který v roce 2021 vyhrál olympijský ͏zlato ve wrestlingu na olympijských hrách v Tokiu, se později ͏připojil k organizaci WW͏E a koketoval s myšlenou, že se stane součástí UFC. Zdá se však, ͏že se Steveson rozhodl zcela změnit tr͏ektorii své kariéry, což je rozhodnutí, které sklízí pochvalu od šampiona UFC v těžké váze Jona J͏onese. Šampiona těžké váhy UFC a Gablea Stevesona pojí přátelský vztah. Fanoušci byli v minulosti několikrát svědky jejich společných tréninků. 

Nyní Stevenson uzavřel s Bills typickou tříletou nováčkovskou smlouvu.. Bohužel jejich tažení play-off bylo milou sezónu přerušeno pozdějším vítězem Super Bowlu, týmem Kansas City Chiefs. A Jon Jones na svém Instagramu přidal jen dvě slova pro svého přítele. Šampion dal na Instagram fotografii Stevesona a nadepsal ji: „Americká velkolepost“.

 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *