Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bojovník moc nasr*l promotéra Novotného! Skončilo to vyhazovem z OKTAGONu

Bojovník moc nasr*l promotéra Novotného! Skončilo to vyhazovem z OKTAGONu

Můžeme si o něm myslet leccos, ale skutečnost je taková, že je Shem Rock velice šikovný bojovník, který své soupeře často „porazí“ už před zápasem, což se ukázalo v Birminghamu. Dokonale totiž Catacoliho lapil do pasti a donutil ho zápasit v emocích, na což Duch velice rychle doplatil. Souboj Rock vs Catacoli však měl ještě dohru.


To se dalo čekat! Kritizovaný boxerský souboj Tyson vs Paul hlásí špatnou zprávu

„Velký moment byl i Shem, který smazal Catacoliho jako malé děcko. Ten to neunesl. Celý ten víkend neunesl Shema. Musím říct, že mě nasral moc. Nerozuměl jsem mu, co řekl, a když jsem slyšel, co řekl, tak mě nasral. Také to, že nešel na tiskovkou konferenci. To mě nasral ještě víc. Nic mu nebylo, ale utekl z haly. Přišli mi říct, že nechce jít na tiskovku, tak říkám, že mě to vůbec nezajímá. Zaprvé to má ve smlouvě, zadruhé je profesionál a zatřetí nejít na tiskovku? To bude za třikrát většího č*ráka, než když tam budeš a budeš snášet to, že jsi prohrál. To se nedá nic dělat. Jeho tým mu to vysvětloval, takže řekl, že půjde a že se jde jen projít, ale utekl z haly,“ dal promotér Novotný před časem ve svém vysílání nahlédnout do zákulisí.

A co měl Catacoli říct? „Zakončíš to, že kecy jsou u konce, teď je čas zápasit a free Palestine. Tak s free Palestine jdi do hajzlu jako.“

Bylo jasné, že si Catacoli u vedení moc velké očko neudělal, což se také potvrdilo. „Byl jsem propuštěn, protože se OKTAGONu nelíbilo to, co jsem udělal na tiskové konferenci,“ prozradil totiž Catacoli pro IG profil MMA Verifying Facts.

Problém s vyjádřením svého názoru měl v minulosti i Jonas Magard, který přišel na tiskovou konferenci s tričkem s podobným vzkazem. Velice rychle mu však bylo vysvětleno, že se takové věci v přímém přenosu tolerovat nebudou.




  

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek ve Wojciechowski

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Kníže vs Úškrt

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




21.9. – Brno – OKTAGON 60

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 61

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?

Engizek vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *