Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bizarní důvod! Holland vysvětluje, proč odmítl nabídku na zápas s veteránem Diazem

Bizarní důvod! Holland vysvětluje, proč odmítl nabídku na zápas s veteránem Diazem




Dnes v noci má UFC na programu turnaj UFC 302, na kterém jde do akce i známý tlučhuba Kevin Holland, který před časem dostal od vedení nabídku na souboj s veteránem Nickem Diazem, který nakonec zápasí s Luquem. Proč Holland šanci na skvělý zápas odmítl?


 

To se dalo čekat! Kritizovaný boxerský souboj Tyson vs Paul hlásí špatnou zprávu

„Tak nějak mi byl ten zápas nabídnut,“ řekl Holland na mediálním dni před turnajem UFC 302. „Měl jsem nabídku na zápas ve welteru proti docela známému soupeři, ale řekli mi, že bude moci bojovat až v srpnu, tak jsem si řekl: ´Sakra, to je moc dlouhá doba.‘ Oni na to: ‚Brácho, je to jenom měsíc navíc,‘ a já na to: ‚Ne, to je moc dlouho. Mám zápas v červnu, jsem s tím spokojený´. Viděl jsem, že už má jiného soupeře, takže je to asi ze hry.

Byl to samozřejmě Diaz. Věděl jsem, že se vrátí a bude bojovat. Jen jsem si myslel, že ho spálím, a pak jsem chtěl spálit i Luqueho, ale ti dva bojují proti sobě, takže se mohou spálit navzájem. Dva pořádný jointy.




  

Do Abú Dhabí jsem se za žádnou cenu nechystal. Nechápu, proč by kurva někdo z nás chtěl jet do Abú Dhabí. Podle mě je to krásný místo a kdyby nám tam na týden dovolili trochu zeleného štěstí, tak se tam vydáme. Ale žádná zeleň? To je pro mě prostě těžký. Člověk nemůže hulit týden před zápasem, ale už jen ta myšlenka, že hned po tom, co toho chlapa knokautuju, nemůžu jít kouřit trávu? To kurva zlé. Nechápu, jak to lidi dělají.“

Holland tedy vysvětlil, že nechtěl čekat a navíc by mu v Abu Dhabí chyběla marihuana, což je asi důvod, který zrovna Diaz jistě pochopí.




 

Main Card (04:00)

Islam Makhachev vs. Dustin Poirier
Sean Strickland vs. Paulo Costa
 Kevin Holland vs. Michał Oleksiejczuk
Niko Price vs. Alex Morono
 Randy Brown vs. Elizeu Zaleski dos Santos

Prelims (00:00)

César Almeida vs. Roman Kopylov
 Jailton Almeida vs. Alexander Romanov
 Grant Dawson vs. Joe Solecki
Philip Rowe vs. Jake Matthews
Mickey Gall vs. Bassil Hafez
Ailín Pérez vs. Joselyne Edwards
Mitch Raposo vs. André Lima

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pavel Bartoš | MMA Shorties™ (@mma_shorties)

 

Kde?

Turnaje UFC jsou nově k vidění na programu Nova Sport 6, který vysílá hlavní kartu (i Prelims karty, pokud nastupuje nějaký CZ/SK zástupce) a který naleznete například v balíčku O2 TV Sport Pack za 399 Kč na měsíc. Prelims karta bude samozřejmě k dispozici i na UFC Fight Pass platformě, kde poběží s anglickým komentářem.




1 komentář na “Bizarní důvod! Holland vysvětluje, proč odmítl nabídku na zápas s veteránem Diazem”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *