Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Do akce dnes jdou Wilder, Zhang nebo Bivol! Kde galavečer sledovat?

Do akce dnes jdou Wilder, Zhang nebo Bivol! Kde galavečer sledovat?

Deontay Wilder a Zhilei Zhang jsou hlavními aktéry sobotního galavečeru Queensberry Promotions vs. Matchroom Boxing 5v5 v saúdskoarabském Rijádu. Dále se na tomto turnaji představí Dmitry Bivol, Malik Zinad nebo Filip Hrgovič. Kde můžete tento očekávaný galavečer sledovat?

To nezní špatně! Vémola nabízí pomoc s kauzou Peňáz vs Novotný/OKTAGON

Bývalý šampion v těžké váze Wilder byl v prosinci loňského roku poražen Josephem Parkerem a zmařil tak svůj plán na zápas s Anthonym Joshuou. Wilder vypadal jako stín svého dřívějšího já. Zhang se rovněž vrací po porážce od Parkera. 

Dnešní střetnutí v těžké váze slouží jako jeden z pěti zápasů v souboji promotérů Frank Warren vs. Eddie Hearn, přičemž Wilder se připojil k týmu Matchroom pouze na jeden večer. Jako kapitán může Wilder získat dvojnásobek bodů, což znamená, že pokud se mu podaří Zhanga zastavit, přidá k celkovému počtu čtyři body.




Kdy a kde galavečer sledovat sledovat?

Zápas Queensberry vs. Matchroom začíná v sobotu 1. června kolem 18:00 našeho času. Wilder vs. Zhang by se měli dostat do ringu kolem půlnoci, v závislosti na tom, jak dlouhé budou zápasy před nimi. Celý galavečer můžete sledovat skrze tento odkaz

Fight Card:

Deontay Wilder  vs.  Zhilei Zhang

Dmitry Bivol  vs.  Malik Zinad

Filip Hrgovic  vs.  Daniel Dubois

Ray Ford  vs.  Nick Ball

Hamzah Sheeraz  vs.  A. Williams

W. Hutchinson  vs.  Craig Richards




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *