Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Něco jako Khabib vs McGregor 2? Šampion Makhachev mluví o bitvě se „slabým“ Conorem

Něco jako Khabib vs McGregor 2? Šampion Makhachev mluví o bitvě se „slabým“ Conorem

Šampion Islam Makhachev se již za několik týdnů vrátí do akce, aby obhájil svůj pás proti oblíbenému veteránovi Dustinu Poirierovi a přestože má šampion Poiriera aktuálně pevně v hledáčku, již nyní vyhlíží potenciální velkou finanční odměnu.

To se dalo čekat! Kritizovaný boxerský souboj Tyson vs Paul hlásí špatnou zprávu

V rozhovoru s Kamaru Usmanem a Henrym Cejudem prostřednictvím podcastu Pound 4 Pound prozradil šampion lehké váhy UFC Islam Makhachev, že by byl ochoten „přeskočit“ Armana Tsarukyana, aby získal velký zápas s Conorem McGregorem a tudíž i tučnou výplatu. 

„Proč říkáte, že Poirier Conora dvakrát ukončil? Každý může ukončit Conora třeba desetkrát,“ řekl šampion a vysvětlil, že ‚lidé musí být hloupí, aby řekli ne‘ možnosti utkat se v oktagonu UFC s takovou superhvězdou. „Samozřejmě, že s ním budu bojovat,“ řekl Makhachev s tím, že by se s McGregorem mohl utkat koncem léta a a v závěru roku s Armanem Tsarukyanem. 




„Kdy budu bojovat příště? V říjnu nebo listopadu proti Armanovi. S McGregorem mohu také zápasit v srpnu nebo v září. Je to snadné, ten chlap už není stejný. Nechci, aby se cítil nebo vypadal špatně, ale každý ví, že ten chlap už není stejný… Když bojoval s Khabibem, byl v dobré formě, byl to bojovník na vysoké úrovni, ale teď je to pouze mnoho alkoholu a whisky.“

Makhachev je otevřený tomu, aby se utkal s McGregorem, protože „v jeho divizi už nejsou žádné zajímavé zápasy, protože Armana už v minulosti porazil,“ i když také uznal, že Tsarukyan si díky vítězství nad Charlesem Oliveirou odvetu skutečně zaslouží. 

„Když jsem porazil Armana, nezbyly mi v mé divizi žádné zajímavé zápasy, protože Max Holloway není bojovník lehké váhy. Porazil Gaethjeho, ale má práci ve své divizi. Možná se teď utká s Iliou Topuriou poté, co si poradil s Volkanovskim. Já už jsem dal šanci malému chlápkovi. Teď potřebuji svou šanci na zápas o pás ve welterové váze. Čekám na něj několik let. Nevyzývám borce ve welterové váze, ale čekám, až přestoupím o divizi výš,“ dodal Makhachev.  




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *