Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: David vs Goliáš – Demetrious Johnson se utkal s o 40 kilo těžším soupeřem

VIDEO: David vs Goliáš – Demetrious Johnson se utkal s o 40 kilo těžším soupeřem

Johnson

Bývalý šampion UFC a držitel titulu ONE Championship Demetrious Johnson (25-4-1) se předvedl na Panamerickém mistrovství v brazilském jiu-jitsu, když získal zlato ve své vybrané divizi do 70 kilogramů Masters a medaili v soutěži v otevřené váze.


Vážně? Hladový Ankalaev má špatnou zprávu pro dominantního šampiona Pereiru

Johnson bral zlatou medaili ve své váhové kategorii do 70 kilogramů. Odnesl si také stříbrnou medaili v divizi otevřené váhy. DJ již dříve uvedl, že grapplingové turnaje, jako je Pan-Ams, jsou jednou z věcí, které mu na sklonku jeho bohaté kariéry dodávají inspiraci.

V otevřené váze musel Demetrious Johnson čelit takovým obrům, jako byl 114kilový protivník, s nímž zápasil ve čtvrtfinále. Ovšem velikost zápasníka Michaela Sante Mediny nestačila na Johnsonovu obratnost, když DJ vyhrál zápas v posledních sekundách v Osceola Heritage Park v Kissimmee na Floridě. „Ten chlap je zvíře,“ řekl Medina po zápase. „Udržet toho chlapa v klidu je ta nejtěžší věc, kterou jsem kdy dělal. Je to drsňák.“

Čtvrtfinále a semifinále v otevřené váze 37letý Johnson ještě zvládl a zvítězil na body. Nakonec však ve finále turnaje v otevřené váze neuspěl, když  nestačil na Brendana Paula Gagnona, který vážil kolem 97 kilogramů. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bjjpix (@bjjpix)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *